In het geheel vernieuwde en uitstekend bereikbare NBC Congrescentrum Nieuwegein vindt vrijdag 28 juni het Fiscaal Congres van het Register Belastingadviseursplaats. Ook deze editie wordt gehouden in hybride vorm, waarbij je zelf de keuze hebt of je naar de locatie – NBC Congrescentrum Nieuwegein – komt of dat je digitaal aansluit.

Het programma

Het programma ziet er als volgt uit:

 

Let op: alle tijden zijn onder voorbehoud

13:00 – 13:30 uur Inloop
13:30 – 15:15 uur ‘Vermogen en belastingheffing in box 1, 2 en 3, nu en in de toekomst’
‘Vermogen en schenk- en erfbelasting, nu en in de toekomst’
15:15 – 16:00 uur Pauze
16:00 – 16:30 uur Special Guest: Demissionair staatssecretaris Marnix van Rij
16:30 – 17:30 uur ‘Herinvoering vermogensbelasting in de toekomst’
17:30 – 18:00 uur Prikkelende uitsmijter: Sander Aarts, Special Forces (VIPS)
v.a. 18:00 uur Borrel inclusief hapjes

 

Om 13.30 uur start het fiscaal congres met als thema Box talk: Vermogen en Belastingen’. In dit congres komen actualiteiten aan bod rondom vermogen en belastingheffing in box 1, 2 en 3, vermogen en schenk- en erfbelasting en de herinvoering vermogensbelasting in de toekomst. Het belooft een prikkelend en boeiend fiscaal programma te worden, met een knallende uitsmijter. Het fiscaal congres eindigt rond 18:00 uur. Daarna is er een borrel om te proosten op deze informatieve en verbindende dag!

 

De sprekers

Arjan Knol en Eric van Uunen gaan in op ‘Vermogen en belastingheffing in box 1, 2 en 3, nu en in de toekomst.’. Vervolgens vertelt Paul Schut ons over ‘Vermogen en schenk- en erfbelasting, nu en in de toekomst’. Na de pauze komt special guest demissionair staatssecretaris Marnix van Rij langs, waarna Ruud van den Dool ‘Herinvoering vermogensbelasting in de toekomst’ bespreekt. Als afsluiting volgt er een knallende uitsmijter: voormalig Special Forces teamleider Sander Aarts! En last but not least: Directeur Fiscale Zaken Sylvester Schenk is onze dagvoorzitter.

Arjan Knol CFP® RB

Arjan Knol CFP® RB

Arjan Knol is fiscalist bij ons eigen Bureau Vaktechniek en is gespecialiseerd in actualiteiten rondom box 3. In dit fiscaal congres gaat hij met Eric van Uunen in op ‘Vermogen en belastingheffing in box 1, 2 en 3, nu en in de toekomst.’

mr. Eric van Uunen

mr. Eric van Uunen

Eric van Uunen is fiscalist en deelt zijn praktijkkennis en -ervaring als docent, waaronder bij het RB. Hij vertelt met Arjan Knol over ‘Vermogen en belastingheffing in box 1, 2 en 3, nu en in de toekomst.’

Demissionair staatssecretaris mr. Marnix van Rij

Demissionair staatssecretaris mr. Marnix van Rij

Marnix van Rij is demissionair staatssecretaris voor Fiscaliteit en Belastingdienst. Hij is onze special guest tijdens het congres!

drs. Paul Schut RB

drs. Paul Schut RB

Drs. Paul Schut RB, fiscaal econoom, adviseert vermogende particulieren en dga’s op het gebied van estate planning en vermogensstructurering.

dr. Ruud van den Dool

dr. Ruud van den Dool

Ruud van den Dool is fiscalist, gespecialiseerd in belastingheffing van de dga en zijn/haar onderneming. Op 28 juni bespreekt hij ‘Herinvoering vermogensbelasting in de toekomst’.

mr. Sylvester Schenk RB

mr. Sylvester Schenk RB

Sylvester Schenk is Directeur Fiscale Zaken van het Register Belastingadviseurs en onze dagvoorzitter.

Tarief en PE-punten

Voor het fiscaal congres is de bijdrage 295,00 euro exclusief btw. Met het fiscaal congres zijn bovendien PE-punten te verdienen: 3 fiscale punten door aanwezigheid bij het fiscaal congres.

Vragen?

Heb je vragen over het fiscaal congres? Neem dan contact op via evenement@rb.nl.

 

Aanmelden voor de het fiscaal congres

Klik op onderstaande button om jezelf aan te melden voor het fiscaal congres.

Let op: Ben je lid van het Register Belastingadviseurs, ga dan naar deze pagina.