Deel dit nieuwsbericht

  • LocatieNatuur en Gezondheidcentrum Maarssen (NGC), Maarssen
  • Datumdonderdag 15 februari 2024
  • Tijd14:00 - 17:00

De lekker in je vel marathon

Als belastingadviseur sta je ten dienste van de klant en heb je te maken met deadlines. Dit kan soms ten koste gaan van je eigen gezondheid. Dat weet je wel, maar je gaat te allen tijde door omdat het ‘moet’. Zeker in de komende drukke periode zal er extra van jouw belastbaarheid als persoon worden gevraagd. Als Vrouwen in de Fiscaliteit weten we dat als geen ander en hebben daar dan ook aandacht voor. Samen met het RB staan wij voor een duurzame inzetbaarheid van de leden, zodat zij zich goed in hun vel voelen en hun klanten optimaal kunnen adviseren. Hoe ga jij de piek van je werkzaamheden de baas zijn?

In de aanloop naar deze ‘marathon voor belastingadviseurs’, willen wij als Vrouwen in de Fiscaliteit je helpen om je zowel fysiek als mentaal zo goed mogelijk voor te bereiden op deze hectische periode. We hebben hierbij aandacht voor jou als persoon, zodat jij meer uit een dag kan halen.

Op donderdag 15 februari 2024 organiseren we de ‘Lekker in je vel marathon’ in het Natuur en Gezondheidcentrum in Maarssen. Tijdens deze bijeenkomst nemen professionals je op een heldere wijze mee in diverse workshops die jou een waardevolle invulling zullen geven op het gebied van actief en gezond werken en leven. Zonder toeters en bellen, omdat we simpelweg allemaal weten wat we willen, namelijk; je lekker in je vel voelen! Daarnaast beschikken we tijdens deze bijeenkomst over een schitterende en veelzijdige locatie voor een unieke beleving.

 

Workshops

Tijdens deze bijeenkomst heb je zelf de keuze welke workshops je wil volgen. Per workshopronde heb je de keuze uit twee workshops. Je kunt kiezen uit:

Ronde 1

  1. Belasting & belastbaarheid – Mirelle (fysiotherapeut/yogadocent)
  2. De kracht van adem – Belinda (ademcoach)

Ronde 2

  1. (Persoonlijk)Leiderschap – Anouk (personal coach)
  2. Good Food Good Mood – Muriel (boodschappencoach)

 

Programma en overige informatie

Programma:

14.00 uur – Inloop

14.30 uur – Ontvangst en inleiding door Vrouwen in de Fiscaliteit

15.00 – 16.00 uur – Workshopronde 1

16.00 – 17.00 uur – Workshopronde 2

17.00 uur – Afsluitende borrel

 

Informatie:

Datum: Donderdag 15 februari 2024

Tijd: 14.00 – 17.30 uur

Locatie: Natuur en Gezondheidcentrum Maarssen (NGC), Tuinbouwweg 19c Maarssen

Kosten: €35,00 excl.

 

Meld je aan

 

Maximaal 40 deelnemers – Vol=Vol!

Exclusief voor RB-leden