Deel dit nieuwsbericht

  • LocatieDe Veldkeuken, Bunnik
  • Datumdinsdag 6 juni 2023

Informatie evenement

Ben jij er klaar voor om jouw onderneming naar het volgende niveau te tillen? Dan wil je deze netwerkbijeenkomst niet missen! Na onze laatste meeting met de inspirerende motivatie van Carmen Breeveld, is het tijd om elkaar beter te leren kennen en dieper in te gaan op een onderwerp waar veel van ons dagelijks mee te maken hebben: kleine administratiekantoren.

We duiken we in de wereld van vrouwelijke ondernemers die succesvolle kleine kantoren runnen. We bespreken de betekenis van kleine kantoren, de valkuilen die we tegenkomen en natuurlijk de kansen die voor het grijpen liggen.

Maar dat is nog niet alles. We willen JOUW stem horen. Wat heb jij te bieden? Waar liggen JOUW uitdagingen? Welke vragen leven er bij jou? Samen kunnen we elkaar helpen en van elkaar leren.

Hoe? Deze netwerkbijeenkomst is jouw kans om jezelf en jouw onderneming te laten zien aan gelijkgestemde vrouwen. Een kans om je te laten inspireren, te leren en te groeien.

Zet daarom 6 juni 2023, van 15.00 tot 17.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur en borrel in je agenda en laat ons horen dat je komt! Voor deze bijeenkomst vragen we een bijdrage van €17,50. Na afloop van het programma is er de gelegenheid om samen te genieten van een gezellig diner. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.