Deel dit nieuwsbericht

  • LocatiePostillion Hotel, Putten
  • Datumvrijdag 30 juni 2023

Informatie evenement

Op vrijdag 30 juni, van 15.00 tot 19.00 uur, organiseert het Register Belastingadviseurs een studenten- en docentenbijeenkomst in het prachtige Postillion Hotel in Putten, gelegen aan de oevers van het Veluwemeer. Deze exclusieve bijeenkomst is bedoeld voor studenten en docenten van het RB en heeft als doel om te ontmoeten en te verbinden.

Naast de mogelijkheid om andere studenten, docenten en mensen van het bureau te ontmoeten, bieden wij ook een inhoudelijk programma aan. Jasper Schelling, een expert op het gebied van Artificial Intelligence, zal een presentatie geven over de toepassing van AI in het onderwijs, waaronder de rol van Chat GPT en de invloed hiervan op het beroep van belastingadviseur. Ook zal er gesproken worden over de koers van het onderwijs van het RB en is er ruimte voor vragen en discussie.

We sluiten de dag af met een gezellige barbecue waarbij je onder het genot van een hapje en een drankje kunt napraten over deze middag. Geef je dieetwensen door via het aanmeldformulier en wij houden hier rekening mee.

Meld je tijdig aan via het aanmeldformulier en laat ons weten of je aanwezig bent op deze bijeenkomst. Wij kijken uit naar je komst!

 

Heb je je aangemeld, maar moet je helaas noodgedwongen afmelden? Stuur een e-mail naar opleidingsdag@rb.nl

Let op! We hanteren een no-show bedrag van €50,- bij het annuleren van de aanmelding na 15 juni 2023.

Contact

Tel: 088 010 77 77

E-mail: opleidingsdag@rb.nl