Met groot plezier kondigt het bestuur aan dat zij per 1 mei Ralph Rijnders benoemt tot nieuwe algemeen directeur van het RB. Ralph is een verenigingsdier in hart en nieren en is al jarenlang betrokken RB-lid. In de periode van 2016-2019 was Ralph voorzitter van Jong RB en van 14 oktober 2022 tot 1 april 2023 was Ralph algemeen bestuurslid. Ralph heeft ervaring als partner bij middelgrote accountants- en belastingadvieskantoren in de algemeen fiscale praktijk waar hij sturing gaf aan vijftig tot honderd medewerkers.
Chantal Moelands: “Wij zijn erg blij met de komst van Ralph als algemeen directeur. Hij kent de vereniging goed en is bekend met de dynamiek en cultuur van onze vereniging. Dat is precies wat het bureau nu nodig heeft. In zijn rol als algemeen directeur zal Ralph de focus gaan leggen op de communicatie en verbinding tussen de leden, het bureau en het bestuur.”

Ralph Rijnders in het kort:

  • Ralph Rijnders MSc RB
  • Ralph is in oktober 2022 benoemd als algemeen bestuurslid van het RB.
  • Ralph was hiervoor partner bij middelgrote accountants- en belastingadvieskantoren in Noord-Brabant in de algemeen fiscale praktijk. Daarnaast veel ervaring in de brede advisering van non-profit organisaties.
  • Fiscale economie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten