Wat is NLFiscaal?

NLFiscaal is een fiscale uitgeverij van kwalitatief hoogwaardige en eenvoudig toegankelijke kerninformatie voor de fiscalist. Met een jaarlicentie op NLFiscaal heb je toegang tot een compleet palet aan producten die jou helpen jouw vak zo goed mogelijk uit te oefenen. In de uitgebreide kennisbank vind je onder andere nieuws, achtergrond, duiding, wetenschappelijke artikelen en commentaar op wet- en regelgeving. Naast deze kennisbank is het aanbod verder uitgebreid met twee apps: de NLFiscaal wettenapp; de wettenbundel op je smartphone, en de NLFiscaal weekeditie; hier vind je wekelijks annotaties bij het belangrijkste fiscaal nieuws.

Toegang tot deze digitale kennisbank is geschikt voor iedereen. Of je nu vooral praktische kennis nodig hebt, of verdieping op een bepaald thema zoekt. Bij NLFiscaal vind je het allebei.

 

Ledenvoordeel

RB-leden krijgen een korting van €100,- op een jaarlicentie van NLFiscaal. Als RB-lid betaal je jaarlijks slechts €890,- excl. btw in plaats van €990,- excl. btw. Dit tarief geldt als alle adviserende fiscalisten binnen het kantoor een persoonlijke licentie afsluiten via het RB. Heb je interesse in een licentie bij NLFiscaal of vragen over deze fiscale kennisbank, neem dan contact op met Bart van Ommeren via ledenvoordeel@rb.nl of bel naar 088 010 77 77.

Wil je direct aan de slag? Vraag een proefabonnement aan via www.nlfiscaal.nl.