Programma

In het programma worden vierkennisgebieden behandeld: Belastingrecht en tech, Fiscale software, Belastingrecht & kunstmatige intelligentie en Data & technologie.

Deze gebieden worden modulair aangeboden. Dat betekent concreet dat je ervoor kunt kiezen om je in één bepaald kennisgebied te verdiepen en te specialiseren. Met één module behaal je 4 PE-punten en voldoe je al aan de PE-verplichting voor 2022 op het thema ‘Tax technology’. Je kunt er echter ook voor kiezen om alle modules te volgen en het complete programma te voltooien.

De modules zijn op zo’n manier samengesteld dat ze los van elkaar gevolgd kunnen worden, niet uitmakend welke module je als eerste kiest.

Inhoud module

We hebben de inhoud aangescherpt na een eerste digitale ronde. Zo bestaat iedere module nu uit 2 uur hoorcollege en 2 uur werkcollege. In het werkcollege wordt een actieve houding verwacht en zal gevraagd worden te reageren op verschillende stellingen en casussen.

Direct starten

De eerste digitale modules zijn al in februari gestart en vanwege het hoge animo verlengd. Daarbij worden er ook nu ook fysieke sessies georganiseerd in zowel Vianen als op de VU Amsterdam.