Voor wie is deze community?
Vrouwen in de fiscaliteit is voornamelijk voor vrouwen die werkzaam zijn binnen het fiscale werkveld, in eerste instantie lid van het RB. Het doel is om de positionering en zichtbaarheid van vrouwen in de fiscaliteit te versterken door de krachten, kwaliteiten en eigenschappen van individuele vrouwen te bundelen. Uiteraard zijn ook mannen welkom.

Wat doen we?
Wij organiseren evenementen, kleinschalige community sessies, een plek op de agenda bij grote RB evenementen en geven workshops en schrijven blogs.

Waar staan we nu met onze community?
We zijn nu ongeveer een jaar bezig met het opzetten van onze community en de eerste contouren zijn zichtbaar. De evenementen voor 2023 staan al online en elke maand schrijven we over fiscale kwesties en onderwerpen met betrekking tot persoonlijke krachten, kwaliteiten en eigenschappen. We luisteren goed naar de behoeften van onze community om ons aanbod aan te passen en elke keer dat we een evenement organiseren, hopen we een beetje te groeien. Onze ambassadeurs zijn verantwoordelijk voor het opbouwen van de community, het creëren van waardevolle content en het organiseren van evenementen. Maar we staan altijd open voor nieuwe ideeën en betrokkenheid vanuit de community, dus als je interesse hebt om bij te dragen, laat het ons vooral weten!

Whatsapp groep
Ontmoet onze community tijdens onze evenementen of praat mee in de WhatsApp-groep ‘Vrouwen in de Fiscaliteit’. Wil je deel uitmaken van onze groep? Stuur dan een appje naar 06-14470350 of een e-mail naar vrouwenindefiscaliteit@rb.nl.

De ambassadeurs Vrouwen in de fiscaliteit:
Angela van Os
Anita Viergever
Karin van Splunter – Doorn
Laura Duin
Lisette Branten-van Hoof
Margret Idema
Marlies van Geloven
Mirna den Reijer
Romy van de Pluijm-Vissers
Saskia Bothof
Chantal Moelands