Binnen de RB Academy zijn diverse leerlijnen ontwikkeld, welke een programma bieden dat aansluit op jouw achtergrond en ervaring. Iedere leerlijn bevat een selectie uit de in totaal 35 modules van de RB Academy, die zorgen dat jij een trusted advisor voor het mkb wordt. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee. Het maakt niet uit of je al een uitgebreide fiscale achtergrond hebt of niet, voor iedereen bestaat wel een geschikte leerlijn. Bekijk je opties hier.

Flexibel studeren

De RB Academy is een modulaire opleiding, wat hem ook heel flexibel maakt. Bijna alle modules worden meerdere keren per jaar aangeboden in zowel een klassikale als digitale vorm. Zo ben je de baas over je eigen planning en plan je een module wanneer jij daar tijd voor hebt. Daarnaast kies je dus welke studievorm beter uitkomt. En dit kun je per module kiezen. Zo wil je fiscale theorie misschien digitaal bestuderen, maar een vaardigheidstraining klassikaal volgen. Bijna elke combinatie is mogelijk, jij bepaalt!

Een stukje RB Academy volgen

Is de RB-titel niet je doel, maar wil je wel kennis verrijken op één of meerdere onderwerpen? Naast het volgen van een leerlijn, kun je er ook voor kiezen om losse modules af te nemen. Binnen de 35 modules richt een deel zich op specifieke vaardigheden die je als belastingadviseur nodig hebt. De rest richt zich op een theoretische verdieping van je fiscale kennis. Bekijk het overzicht en beslis welke module het beste aansluit bij jouw opleidingsdoel.