Waarom zou je studentlid worden?

Als studentlid krijg je toegang tot een schat aan voordelen die je helpen om je kennis te vergroten, je netwerk uit te breiden en je carrière in de fiscale wereld een vliegende start te geven met hulp van het Register Belastingadviseurs (kort: het RB). En niet te vergeten: het is helemaal gratis! Lees snel verder over het RB en wat we jou te bieden hebben.

Wat is het RB?

Het Register Belastingadviseurs is de grootste beroepsvereniging van fiscalisten die werken voor het mkb. Als vereniging vertegenwoordigen we ongeveer 6.500 belastingadviseurs die hun kennis (van de fiscaliteit en van het mkb) up-to-date houden en aanspreekbaar zijn op de kwaliteit van hun werk. De verenging behartigt hun belangen. Daarnaast zijn we dé fiscale opleider voor de mkb-adviespraktijk. Als je net afgestudeerd bent, kun je bij ons de RB Academy volgen om het gat tussen theorie en praktijk te dichten. De Academy is zorgvuldig samengesteld om jou op te leiden tot een trusted advisor voor het mkb én belastingadviseur met de erkende RB-titel achter je naam. De Academy biedt jou de waardevolle combinatie van werken en leren. Alle kennis die je opdoet, is direct toepasbaar in de mkb-praktijk. Maar dit is allemaal voor de toekomst. Laten we eerst eens kijken wat het RB jou als student nú te bieden heeft.

Wat biedt het RB jou?

Ben je studentlid van het RB? Dan staan er allerlei gratis voordelen voor je klaar die jou gemakkelijker door je studie heen helpen. Allereerst ontvang je ons verenigingsvakblad digitaal, boordevol met actuele informatie, handige tips en interessante artikelen die je helpen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we je ook de mogelijkheid om digitaal inhoudelijke vragen te stellen aan onze ervaren fiscalisten. Stel je voor: directe toegang tot deskundig advies van de fiscalisten van ons Bureau Vaktechniek en fiscale en juridische modellen uit ons Fiscaal Kenniscentrum, allemaal binnen handbereik dankzij ons studentenlidmaatschap. Alle voordelen dus om je door je studie heen te helpen! Bekijk alle voordelen hieronder.

Word studentlid...

...en krijg al deze voordelen:

  • Ontvang 4 keer per jaar onze studentennieuwsbrief;
  • Krijg ons vakblad Het Register digitaal toegestuurd;
  • Ontvang fiscale en juridische modellen uit ons Fiscaal Kenniscentrum die je kunnen helpen met je studie;
  • Krijg een introductie op een Virtueel Vaktechnisch Overleg door onze fiscale experts;
  • Volg onze actuele prinsjesdaglezing;
  • Kom gezellig langs bij onze landelijke bijeenkomst met andere jonge fiscalisten: onze Jong RB’s!;
  • Blijf op de hoogte via onze RB podcast;
  • Ontvang de digitale versie van de wettenbundel en het fiscaal memo 2024;
  • Krijg een speciaal cadeautje als je afstudeert.

Investeer al tijdens je studie in je toekomst!

Kortom, als je wilt investeren in je toekomst als belastingadviseur, is ons studentenlidmaatschap de perfecte springplank om je carrière als belastingadviseur te beginnen. Schrijf je vandaag nog in via de knop onderaan de pagina.

Hoe nu verder?

 

Heb je vragen over het studentenlidmaatschap?

Mail dan naar studentenlidmaatschap@rb.nl en we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!