Fiscaal Kenniscentrum

In ons vak volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Hoe blijf je up to date, zodat je je klant een optimaal advies kunt geven? Bekijk het laatste nieuws, check de nieuwste updates in onze fiscale- en juridische modellenbank, blader door ons vakblad of neem contact op met onze helpdesk met al je fiscale vragen.

Nieuwsoverzicht

Onderwijs

Het Register Belastingadviseurs is dé fiscale opleider voor de mkb-adviespraktijk, en biedt het hele jaar door een ruim onderwijsaanbod. Hiermee kun je je een nieuw onderwerp eigen maken, of bestaande kennis actualiseren of uitbreiden. Het aanbod is op te delen in drie subcategoriën: de RB Academy met de RB-titel als einddoel, verschillende programma’s met onderwijsaanbod rondom een thema of doelgroep en de losse cursussen en modules.

Bekijk het onderwijsaanbod
Vrouw achter een computer

Belangenbehartiging

Als vereniging behartigen we onze gezamenlijke belangen richting politiek, overheid, andere beroeps- en brancheorganisaties en de pers. Verder werken we aan het vergroten van de bekendheid van de RB als betrouwbare fiscale partner voor mbk-ondernemers. Dit doen we onder andere met position papers over actuele en belangrijke onderwerpen en via overleggen met stakeholders zoals MKB Nederland, het Ministerie van Financiën en de Belastingdienst.

Bekijk onze standpunten

Ledenvoordelen

  • Actuele informatie via fiscale en juridische modellen, toegang tot de helpdesk van Bureau Vaktechniek, dagelijkse nieuwsberichten, deelname aan het discussieforum en -zes keer per jaar- het vakblad Het Register
  • Onderwijs gericht op zowel het behalen van de RB-titel als op het bijhouden van het vak (permanente educatie), met aantrekkelijke ledenkortingen
  • Belangenbehartiging
  • Netwerk van 6.000 collega’s
  • Vindbaarheid van RB-leden voor mkb-ondernemers.
Word lid!