Ik ben Kamil Souren, eigenaar van aannemersbedrijf Souren. Ik ben inmiddels 13 jaar actief als ondernemer. De afgelopen jaren zijn turbulent geweest. Inmiddels draait de economie weer op volle toeren: de agenda is tot de nok toe gevuld. Om de groei in het aantal aanvragen bij te kunnen benen, komen er verschillende fiscale vragen naar boven drijven. Zo heb ik het afgelopen jaar diverse gesprekken met onze belastingadviseur gehad over o.a. het kopen of leasen van extra bedrijfsauto’s. Zodat ik een weloverwogen beslissing kan nemen.
Natuurlijk kijk ik ook met een schuin oog naar de toekomst. In onze bedrijfstak draait het om lichamelijk werk en dit vergt fysiek veel van je. In de toekomst wil ik de mogelijkheid hebben om minder in de uitvoering actief te zijn, daarover praat ik nu al met mijn belastingadviseur. Ik denk erover na om zelf panden aan te schaffen en te onderhouden, samen bepalen we of dit naar de toekomst toe voldoende houvast biedt.

“Ik denk erover na om zelf panden aan te schaffen en te onderhouden, samen bepalen we of dit naar de toekomst voldoende houvast biedt.”
Kamil Souren, eigenaar aannemersbedrijf Souren