Ik ben Michael Schook, mede-eigenaar en chefkok van restaurant Héroine. Sinds december 2017 maak ik het leven van onze gasten een stukje mooier. Dit doe ik samen met mijn compagnons, Eva Eekman en Fred de Neef. Voordat ons restaurant eindelijk zijn deuren kon openen, waren er veel hordes te nemen. Niet alleen het vinden van een locatie was een uitdaging; ook op fiscaal gebied waren er veel vraagtekens. Daarom hebben wij ons laten adviseren door een Register Belastingadviseur.
Uiteindelijk hebben wij de juiste plek gevonden in Rotterdam en zijn we in februari 2018 officieel van start gegaan. Onze menukaart bevindt zich tussen het midden en hogere segment. Dit betekent in een ontspannen sfeer op hoogstaand niveau dineren. Onze eerste mijlpaal hebben wij inmiddels bereikt. We sleepten onlangs De Gouden Pollepel 2018 van het AD in de wacht.
Als starter hebben we maandelijks contact met onze belastingadviseur. Zo worden we nu vooral ondersteund met onze administratie maar realiseren we ook continuïteit voor onze groeiende onderneming. Want hoewel net gestart, hebben we grootse plannen voor de toekomst.

“Als startende ondernemers hebben we maandelijks contact met onze belastingadviseur.”
Michael Schook, chefkok restaurant Héroine

www.restaurantheroine.nl