Selecteer datum

De laatste jaren zien we steeds meer technologische ontwikkelingen, zoals blockchain, machine learning, deep learning, artificial intelligence en big data. Dit raakt ook het fiscale speelveld. Als belastingadviseur word je steeds meer geconfronteerd met slimme online systemen en software. Of je nu zzp’er bent, of bij een klein of (middel)groot kantoor werkt, digitalisering heeft op iedereen impact. Om je voor te bereiden op de digitale toekomst, heeft het RB samen met Wolters Kluwer en I.AMDIGITAL het programma ‘Digitale transformatie en tax & technology voor de fiscalist’ opgezet.

Tijdens dit programma maak je kennis met de technologische ontwikkelingen in de fiscale adviespraktijk. Met behulp van een e-learningtraject en een afsluitende bootcamp leer je niet alleen nieuwe theorie, maar wordt deze ook direct aan de fiscale praktijk gekoppeld. Zo kun jij er daarna direct mee aan de slag. Bestel het programma via de button en maak daarbij een keuze voor één van de beschikbare bootcampdata.
Belangrijk bij de voorbereiding: zorg dat je alle e-learnings hebt afgerond voordat jouw bootcamp van start gaat!

De behaalde PE-punten gelden voor de PE-verplichting 2022 op het thema tax technology.

Onderwerpen

  • Een online scan, waarmee wordt vastgesteld op welk digitaal niveau je staat;
  • Acht uur aan e-learning modules, die ingaan op fiscale casuïstiek en innovaties en algemene technologische innovaties zoals AI en blockchain, datagedreven werken, digitale veiligheid en de digitale mindset;
  • Een afsluitende bootcamp, waarin deelnemers -onder leiding van een expert- de opgedane kennis in praktijk brengen door een casus uit te werken.

Leerdoelen

Je bent bekend met de meest recente of (voor fiscalisten) meest relevante technologische ontwikkelingen en weet hoe je deze kunt toepassen in je eigen werk of organisatie.

Rooster

Bekijk de gehele leerlijn of programma's

Maak een selectie

Evenement informatie

(Start)datum

  • Locatie
  • -Maximaal aantal deelnemers
  • -Beschikbare plaatsen
  • Maaltijd

Docenten

Vragen

Eugenie Mossou

Eugenie Mossou

Ina van Driel

Ina van Driel