De laatste jaren zien we steeds meer technologische ontwikkelingen, zoals blockchain, machine learning, deep learning, artificial intelligence en big data. Dit raakt ook het fiscale speelveld. Als belastingadviseur word je steeds meer geconfronteerd met slimme online systemen en software. Of je nu zzp’er bent, of bij een klein of (middel)groot kantoor werkt, digitalisering heeft op iedereen impact. Om je voor te bereiden op de digitale toekomst, heeft het RB samen met Wolters Kluwer en I.AMDIGITAL het programma ‘Digitale transformatie en tax technology voor de fiscalist’ opgezet.

Tijdens dit programma maak je kennis met de technologische ontwikkelingen in de fiscale adviespraktijk. Met behulp van een e-learningtraject en een afsluitende bootcamp leer je niet alleen nieuwe theorie, maar wordt deze ook direct aan de fiscale praktijk gekoppeld. Zo kun jij er daarna direct mee aan de slag. Bestel het programma via de button en maak daarbij een keuze voor één van de beschikbare bootcampdata.

Belangrijk bij de voorbereiding: zorg dat je alle e-learnings hebt afgerond voordat jouw bootcamp van start gaat!

De behaalde PE-punten gelden als invulling van de PE-verplichting op het thema ’tax & technology’ voor leden die hiervoor nog een verplichting hebben voor het jaar 2023.

Wat ga je leren in de cursus Digitale transformatie en tax technology voor de fiscalist?

  • Een online scan, waarmee wordt vastgesteld op welk digitaal niveau je staat;
  • Acht uur aan e-learning modules, die ingaan op fiscale casuïstiek en innovaties en algemene technologische innovaties zoals AI en blockchain, datagedreven werken, digitale veiligheid en de digitale mindset;
  • De huiswerkopdracht dient 1 week voor aanvang van de bootcamp te worden ingestuurd.
  • Een afsluitende bootcamp, waarin deelnemers onder leiding van een expert de opgedane kennis in praktijk brengen.

Leerdoelen en leerresultaten

Je bent bekend met de meest recente of (voor fiscalisten) meest relevante technologische ontwikkelingen en weet hoe je deze kunt toepassen in je eigen werk of organisatie.

Rooster

Bekijk de gehele leerlijn of programma's

Maak een selectie

Evenement informatie

Er zijn momenteel geen momenten gepland. Kijk op een later moment nog eens.

Docenten

Vragen over deze cursus?