Deel dit nieuwsbericht

  • LocatieBelasting & Douane Museum, Parklaan 14-16 Rotterdam
  • Datumvrijdag 8 september 2023
  • Tijd13:00 - 16:00

Buitengewone ledendag

Als buitengewoon lid kunt u, als blijk van waardering voor uw betrokken en trouwe lidmaatschap de afgelopen jaren, deelnemen aan deze speciale bijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats op 8 september 2023 in het Belasting & Douane Museum, Parklaan 14-16 te Rotterdam. De ontvangst is vanaf 13.00 uur met koffie/thee en gebak, om 16.00 uur sluiten we af met een borrel.

Deze middag  zal ons erelid prof. dr. L.G.M. (Leo) Stevens RB zijn persoonlijke visie op de turbulente ontwikkelingen in het fiscale vakgebied geven en daarover in gesprek gaan met de aanwezigen. De belastingadvieswereld wordt namelijk met grote uitdagingen geconfronteerd en daar zijn strategische oplossingen voor nodig. Uiteraard komen ook actuele kwesties aan bod, zoals de toeslagenaffaire en de ontwikkelingen rondom de vermogensrendementsheffing. U kunt tijdens deze bijeenkomst uiteraard ook de interessante collectie van het museum bezichtigen. Bent u erbij?

Om aan te melden voor deze middag, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-0107777. Het zou fijn zijn wanneer u uw lidnummer bij de hand heeft. Wees er snel bij, er is in het museum slechts ruimte voor maximaal vijftig personen.

Mocht u problemen ondervinden wat betreft het afreizen naar Rotterdam dan denken wij graag mee aan een oplossing hiervoor. Wilt u in dat geval telefonisch contact met ons opnemen?