Anderhalve maand na de mijlpaal van 7.500 downloads is het ons gisteren gelukt de 10.000-ste download te noteren!

Ondertussen hebben we 44 afleveringen  van de RB Podcast online staan en merken we dat de luisterdichtheid toeneemt. Blijkbaar is de behoefte aan laagdrempelige, maar actuele fiscale informatie onder onze leden groot.

In juli 2023 hebben we de podcast geherintroduceerd. In eerste instantie met een frequentie van eens per twee weken. Ondertussen verschijnt er wekelijks op woensdagochtend een nieuwe aflevering online. Allemaal onder de bezielende leiding van host Sylvester Schenk en co-host/producer Koos Woltjes.  Alle afleveringen behandelen fiscale onderwerpen: van het Nederlands ondernemersklimaat tot het toekomstperspectief van de belastingadviseur met kansen en bedreigingen.

Vanzelfsprekend willen wij al onze luisteraars van harte bedanken voor het bereiken van deze mooie mijlpaal. Op naar de volgende tienduizend downloads!

Abonneer je op de RB Podcast

Heb je nog nooit een aflevering van de RB Podcast beluisterd? Doe dat dan snel! Beluister hier de laatste aflevering die gisteren online werd gezet met Romy van der Pluijm-Vissers en Angela van Os over het eerdere genoemde toekomstperspectief van de belastingadviseur. En als je er toch bent, abonneer je dan ook meteen op onze podcast. Dan hoef je nooit meer een aflevering te missen!

De RB Podcast is te vinden op de diverse podcastplatforms als Google Podcasts, Spotify en Apple podcasts.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten