Binnen onze vereniging spelen commissies een belangrijke rol in het bevorderen van expertise, het faciliteren van kennisdeling en het vormgeven van beleid binnen specifieke fiscale vakgebieden.

Over de commissies

De commissies van het RB zijn samengesteld uit deskundige leden die hun expertise en ervaring binnen een specifiek fiscaal domein van belastingadvies delen. Deze commissies richten zich op verschillende aspecten op het gebied van Internationaal Belastingrecht, Loonheffingen, Toekomstvoorzieningen, Formeel Belastingrecht, Omzetbelasting, Wint (IB/VPB), overleg Douane Bedrijfsleven en Estate planning.

Een belangrijk doel van deze commissies is het volgen en analyseren van ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Dit stelt hen in staat om via het Verenigingsbureau, relevante informatie te verstrekken aan RB-leden, zodat de leden altijd op de hoogte zijn van de laatste wijzigingen en trends in dat fiscale vakgebied.

Daarnaast fungeren de commissies als belangrijke gesprekspartners voor externe stakeholders, zoals de Belastingdienst en het ministerie van Financiën. Ze leveren input en advies over fiscale kwesties en dragen bij aan het formuleren van standpunten en beleidsvoorstellen.

Een ander aspect van de commissies is het leveren van een bijdrage aan bijeenkomsten, webinars en trainingen om kennisoverdracht te bevorderen en professionele ontwikkeling te stimuleren. Op deze manier dragen ze bij aan het versterken van de expertise en vaardigheden van belastingadviseurs binnen het RB-netwerk.

Pagina voor elke commissie

Om deze reden is het belangrijk dat we onze commissies ook zichtbaarheid geven. Daarom hebben wij nu voor elke commissie een eigen webpagina ontwikkeld. Via onderstaande knop kun je doorklikken naar de commissie die voor jou relevant is.

Op de pagina’s vind je informatie over onze commissies en kun je ook direct vinden wie er onderdeel uitmaken van de verschillende commissies.

 Naar de commissie-pagina’s 

 

Ruimte bij commissies

Ben jij ervan overtuigd dat je met jouw expertise een positieve bijdrage kan leveren aan een van onze commissies? Dan horen wij dat graag. Enkele commissies zijn nog op zoek naar enthousiaste RB-leden. 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten