Jaarlijks organiseert de Belastingdienst haar jaarlijkse kennisevenement voor fiscaal dienstverleners. Op verschillende locaties in het land kunnen de fiscaal dienstverleners en belastingdienstmedewerkers elkaar weer ontmoeten, netwerken op de informatiemarkt en natuurlijk de informatieve sessies bijwonen. Tijdens deze dagen krijgt de fiscaal dienstverlener meer te horen over het Belastingplan 2024 en andere belangrijke veranderingen waarmee de fiscaal dienstverlener te maken krijgt.

Meld je aan voor de laatste Intermediairdagen Belastingdienst 2023

Tijdens de Intermediairdagen ben je in één keer op de hoogte. Samen met de Belastingdienst vergroot je jouw eigen kennis: neem deel aan de themasessies, stel je vragen aan specialisten van de Belastingdienst, bezoek de informatiemarkt en ontmoet vakgenoten om je klanten ook komend jaar zo goed mogelijk te adviseren.

Ben je niet in de gelegenheid om een live-bijeenkomst bij te wonen? Van 12 tot en met 14 december zijn de Intermediairdagen ook online te volgen, waarna alle sessies terug te kijken zijn.

Schrijf je in via de inschrijfmodule of via de inschrijfknop in de menubalk onder ‘Intermediairdagen’. Voor de online dagen is inschrijven voldoende. Het is niet nodig om een programma te kiezen. Tijdens deze dagen kun je alle sessies volgen. Meer informatie over de Intermediairdagen vind je op de speciale internetsite voor de Intermediairdagen.

Puntenregistratie Intermediairdagen

Voor de intermediairdagen moet je de PE-punten zelf registreren in je PE-dossier. Bij het bijwonen van de fysieke intermediairdagen kun je maximaal 4 PE-punten opvoeren wanneer je het gehele programma gevolgd hebt. Voor de onlinebijeenkomsten kun je maximaal 6,5 PE-punt opvoeren wanneer je alle verschillende sessies hebt gevolgd. Hoe voeg je de punten toe aan je PE-dossier?

Log in op RB.nl en ga via Mijn RB > Mijn PE naar je PE-dossier

Kies voor Toevoegen activiteit

Vul de datum in > kies voor volgende (bovenin) > maak een keuze in het uitklapscherm (fiscale cursussen Belastingdienst)

Tip: bewaar het bewijs van deelname goed, voor het geval je geselecteerd wordt voor een verdiepte PE-controle.

Toch een PE-cursus van het RB volgen

Ontdek nu alles om je klanten voor te bereiden voor het jaar 2024 in ons interessante Eindejaarstips – webinar. Let op: je hebt de mogelijkheid om dit waardevolle webinar terug te kijken tot en met 31 december 2023. Mis deze unieke kans niet om volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen voor het jaar 2024. Bovendien, als kers op de taart, verdien je waardevolle PE-punten door deel te nemen! Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

 PE-cursus Eindejaarstips – webinar  

 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten