Het RB feliciteert Dijck & de Ridder met hun gloednieuwe Exact Cloud Award! Bij de uitreiking van deze awards kwam het kantoor van RB Fred Voorn als winnaar uit de bus in de categorie ‘Samenwerking’. Een prachtige prestatie die hen een plek op de wall of fame van de Cloud Awards oplevert! Het kantoor is niet de eerste winnaar met een link naar het RB. Vorig jaar won ook Sanacount deze prijs. De jury, bestaande uit Novak, AccountancyWorld, de 4 Cloud Award winnaars van 2020 en Martin van Vliet als juryvoorzitter, concludeerde de winst voor Dijck & de Ridder als volgt:

De transitie die dit kantoor heeft doorgemaakt is een mooi praktijkvoorbeeld voor andere kantoren, waarin vele zich zullen herkennen.

Door de veranderingen heeft de oprichter van het kantoor als bijvangst (of misschien hoofdvangst) na 22 jaar een flinke stap terug kunnen doen om zich meer te richten op voor hem belangrijke zaken in het leven.

Het mooiste is dat door de inzet van de juiste middelen en mensen op de juiste plaats, er geen klanten zijn afgehaakt in deze gehele transitie. En daarom een terechte winnaar van de Samenwerking Award 2021/2022.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten