Geen bezwaar dus de sigaar? – Box 3

Mocht ik – voor het Kerstavondarrest uit 2021 – nalaten bezwaar in te stellen tegen een aanslag waarin opgenomen box 3 vermogen? Mocht ik dat ook nog nalaten na dat arrest? En mocht ik er op vertrouwen dat de staatssecretaris ook niet-bezwaarmakers nog tegemoet zou komen in dit dossier?

Ben jij een belastingadviseur met fiscale buikpijn? Het Kerstavondarrest van 2021 heeft grote gevolgen gehad voor degenen die andere verwachtingen bij de uitspraak hadden. Weet jij hoe je omgaat met de gevolgen bij het nalaten van bezwaar?

We gaan tijdens deze cursus in op concrete vragen. Hoe handel je in dit soort gevallen? Hoe ga je om met een aansprakelijkstelling? Wat wil jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering dat je doet? Kortom, vragen te over voor de belastingadviseur.

Dit praktijkgerichte webinar leert je jouw rechtspositie in deze kwestie kennen, de noodzaak van het bezwaar vóór én na 24 december 2021, wat je moet doen om de kans op een succesvolle claim te beperken, en laat je inzien wanneer je fout bent geweest en welke schadebeperkende maatregelen je hierbij moet treffen.

 

Schrijf je snel in!

 Bekijk de cursus 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten