Het RB biedt een zeer voordelig abonnement op ‘Fiscaal en meer’. Als RB-lid betaal je slechts €295,- exclusief btw. Jaarlijks zolang je lid bij ons bent! Het abonnement kost bij Sdu normaal gesproken €1.465,- exclusief btw. Ben je geen RB-lid, maar wel fiscalist en geregistreerd op ons platform? Dan kunnen we je dit jaarabonnement aanbieden voor €995,- exclusief btw.

Met Fiscaal en meer:

  • Beschik je over kant-en-klare adviezen en documenten die je direct kunt doorzetten naar je klanten.
  • Heb je niet alleen beschikking over fiscale adviezen, ook thema’s rondom arbeids-, ondernemings-, familie- en erfrecht worden behandeld.
  • Haal je een goede, praktische databank in huis.
  • Vind je veel relevante informatie voor de aangifteperiode, voor onder andere de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting.

Kijk hier voor alle voordelen van Fiscaal en meer.

Over de informatiesessie
Om te laten zien hoe je ‘Fiscaal en meer’ gebruikt, kun je je opgeven voor een van de gratis informatiesessies. Deze worden samen met Sdu georganiseerd. We laten je tijdens de sessie zien hoe je de online omgeving kunt gebruiken en wat de voordelen zijn. Er is aan het einde van de sessie gelegenheid om vragen te stellen. Mocht je tijdens de sessie je lunch willen nuttigen, geen probleem, je kunt de informatiesessie privé volgen met uitschakeling van je camera en microfoon.

Ingeplande sessies
De eerstvolgende sessie staat gepland op 24 februari van 11.30 – 12.30 uur. Komt dit niet uit? Dan kan je ook terecht bij een van de andere sessies op 24 maart, 19 april, 24 mei of 16 juni; allen van 11.30-12.30 uur.

Aanmelden
Meld je gemakkelijk aan via de website en vind vervolgens de link naar de informatiesessie in jouw profiel. Je ontvangt de dag voor de sessie ook een mail met een directe link waarmee je toegang krijgt tot de informatiesessie.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten