De samenwerking tussen Wolters Kluwer en het Register Belastingadviseurs is al eerder aangekondigd. Samen met I.AMDIGITAL is Wolters Kluwer de partij waarmee de leerlijn ‘Digitale transformatie en tax technology voor de fiscalist’ is ontwikkeld.

De aanleiding daarvoor hangt samen met ons strategisch plan. Daarin werd het belang onderkend van technologische ontwikkelingen, ook voor ons vak. In het ledenonderzoek van vorig jaar, waarin leden werden bevraagd op hun huidige kennis en hun kennisbehoefte als het gaat om tax technology, werd dat bevestigd. De behoefte aan meer kennis bleek groot, zowel onder jongere als oudere belastingadviseurs. Als beroepsgroep willen we voorbereid zijn op de toekomst; vandaar de samenwerking met Wolters Kluwer, een expert op het gebied van fiscaliteit en technologie.

De leerlijn staat bijna online. En nu het weer mogelijk is elkaar fysiek te zien, is het tijd om dat met elkaar te vieren. Want we zijn trots op dit gezamenlijke product! Voorzitter Fons Overwater, bestuurslid Martin Hommersom en fiscaal directeur Sylvester Schenk proosten daarop met Bas Kniphorst (Vice President & Managing Director Legal & Regulatory Benelux), Roland van Elderen (Accountmanager Key Accounts) en Jeroen Donkers (Sales Manager Tax, Companies and Public) van Wolters Kluwer. Vanaf het najaar kun je je aanmelden voor deze leerlijn, dus houd de website in de gaten!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten