Wil je jouw klanten nog voor 2024 extra adviseren over fiscale zaken? Bijvoorbeeld over de eenmalige willekeurige afschrijving in 2023, de verhoging van onbelaste reiskostenvergoeding in 2023 en 2024 of tweeschijventarief aanmerkelijk belang in 2024. Of wil je hen tips geven over de verruimde lijfrenteaftrek of excessief lenen bij de eigen vennootschap? Lees alle tips over deze en andere onderwerpen in de RB-special: Eindejaarstips 2023.

Dit document biedt jou en je klanten fiscale handvatten en mogelijkheden om nog in 2023 (fiscale) voordelen te bereiken. Je kunt deze publicatie printen, maar nog eenvoudiger is het gebruik van de digitale versie. Via de inhoudsopgave kun je namelijk rechtstreeks doorklikken naar het onderwerp waar jouw interesse naar uitgaat.

Deel jouw kennis met je klanten

Het volledige document, of een gedeelte hiervan, kun je doorsturen naar jouw klanten. Vergeet hierbij uiteraard niet de bronvermelding. Wijs ze hierbij vooral op het gemak van het digitale document.

De Eindejaarstips 2023 vind je in het dossier Prinsjesdag van het Fiscaal Kenniscentrum.

Binnenkort Engelstalige versie

De Eindejaarstips 2023 worden binnenkort vertaald in het Engels, zodat jij je buitenlandse klanten ook kunt voorzien van fiscale handvatten en mogelijkheden om nog in 2023 (fiscale) voordelen te bereiken!

PE-cursussen Eindejaarstips

Ontdek nu alles om je klanten voor te bereiden voor het jaar 2024 in ons interessante  Eindejaarstips – webinar. Let op: je hebt de mogelijkheid om dit waardevolle webinar terug te kijken tot en met 31 december 2023. Wil je liever een fysieke bijeenkomst volgen? Dat kan door middel van onze fysieke PE-cursus Eindejaarstips in Dordrecht. Mis deze unieke kans niet waardoor jij je klanten voor het einde van het jaar waardevolle tips en adviezen kunt geven. Bovendien, als kers op de taart, verdien je waardevolle PE-punten door deel te nemen! Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

 PE-cursus Eindejaarstips – webinar  

 PE-cursus Eindejaarstips – fysiek  

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten