Leden en medewerkers van het Register Belastingadviseurs liepen tijdens de Haagse City Pier City Loop € 600,- bijeen voor KWF Kankerbestrijding.

Tijdens de ‘Night Walk’ van vrijdag 8 maart wandelde een RB-afvaardiging 12 kilometer in de schemering van het Haagse Malieveld naar de Pier in Scheveningen. Hier kregen de deelnemers een herdenkingsmunt of een mooie bloem cadeau. Lucienne Swaneveld: “Het leuke aan dit event is vooral het contact met je mede-lopers; al wandelende leer je collega’s en leden een stuk beter kennen!”

Goede doel

Een even enthousiaste RB-groep liep zondag 10 maart de 5 en 10 kilometer en zelfs de halve marathon (21 kilometer). Alle inzet was natuurlijk voor het goede doel: de stichting KWF Kankerbestrijding. In totaal brachten de 34.000 lopers en de tweeduizend wandelaars van de City Pier Night Walk het mooie totaalbedrag van € 327.518,- bijeen.

CPC Loop 2025

In 2025 wil het Register Belastingadviseurs wederom lopen tegen kanker en vóór het leven. Liefst met een nog grotere groep deelnemers. Geïnteresseerd? Blok dan alvast vrijdag 7 of zondag 9 maart in je agenda. Wordt vervolgd!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten