Twee dagen in het teken van de DGA, inschrijvenkan nu! De DGA heeft een al jaren een bijzondere positie binnen de fiscaliteit en heeft daardoor met veel wetswijzigingen te maken. Ben jij de adviseur die de DGA daarin wegwijs kan maken? Tijdens de summercourse stellen we de DGA centraal en bekijken we zijn positie vanuit verschillende kanten.

Dag 1
Zo wordt er op de eerste dag aandacht besteed aan de gebruikelijk loon regeling. Diverse aspecten op het gebied van oudedagsvoorzieningen, zoals pensioenen, oudedagsverplichtingen en lijfrenten komen eveneens aan bod. Het sluitstuk van de eerste dag zijn de bedrijfsopvolgingsregelingen.

Dag 2
Op de tweede dag staan we stil bij financieringen van de DGA aan en van zijn besloten vennootschap. We sluiten de dag af met een presentatie over de herontwikkeling en transformatie van (zakelijk) onroerend goed.

Lunch op donderdag en vrijdag en het diner op donderdag (met uitzondering van drankjes) zijn in de cursusprijs inbegrepen. Een overnachting is niet inbegrepen, maar u kunt hier uiteraard Van der Valk Vianen voor benaderen. Schrijf je  hier in, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! We zien je graag deze zomer!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten