Technologische ontwikkelingen gaan ontzettend snel. Elke generatie kent voorbeelden van iets dat onnodig lijkt. Neem de mobiele telefoon. Ruim 20 jaar geleden is onderzoek gedaan onder de Nederlandse bevolking of mensen hier het nut van inzagen, en of ze dus een mobiele telefoon zouden gaan gebruiken. Het antwoord was redelijk unaniem. En heel leuk om terug te zien. Mensen hadden namelijk helemaal geen zin in een mobieltje, waarom zou je elk moment van de dag bereikbaar willen zijn?

Dat de realiteit van toen een goede grap is geworden als je hetzelfde vraagstuk opnieuw bekijkt, bewijst hoe technologie ons leven verandert.

Zo lijkt tax technology voor velen op dit moment ook nog ongrijpbaar, ‘een ver van mijn bed-show’. Maar wij denken dat dit onderwerp vergelijkbaar is met de mobiele telefonie in 2000: een toekomstbeeld dat snel realiteit wordt.

Om je mee te nemen in alle technologische ontwikkelingen die nu spelen of verwacht worden, hebben we het programma ‘Digitale transformatie en tax technology voor de fiscalist’ opgezet. Hierin vertellen we door middel van tekst, filmpjes en heel veel voorbeelden over de diverse ontwikkelingen en maken we ook de koppeling naar de fiscale praktijk. Want dat is natuurlijk wat je wilt weten: hoe kun je die technologie gebruiken in jouw beroep als belastingadviseur?

Meld je aan voor het programma!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten