Ze zeggen weleens: communiceren kun je leren. En dat klopt! Het RB heeft een module ontwikkeld waarmee je jouw manier van communiceren naar een next level tilt. Word je bewust van wat je wilt zeggen en hoe je het overbrengt om de gewenste reactie te realiseren.

Je hebt het misschien al wel gemerkt dat communicatie een van de belangrijkste onderdelen van je werk als adviseur is. Je hebt elke dag contact met nieuwe en bestaande klanten en collega’s. Dagelijks heb je dus ook de kans om slimmer en effectiever te communiceren. Hoe voorkom je miscommunicatie? Wat is de meerwaarde van doorvragen en goed luisteren? Je ontdekt het in de cursus ‘Communiceren’.

Wat ga je leren in de cursus Communiceren in de praktijk (NIEUW)?

  • De vier niveaus van communicatie
  • Slimmer en effectiever communiceren
  • Feedback geven
  • Feedback ontvangen
  • Miscommunicatie voorkomen en oplossen

Leerdoelen en leerresultaten

Wil je nog succesvoller worden in jouw werk als adviseur? Mis deze cursus dan niet. Communicatie vormt de basis van alles wat je doet. Daarom is het belangrijk dat je grip hebt op de vier niveaus van communicatie en conflictniveaus herkent. Ook leer je hoe je actief luistert naar een ander én krijg je handige doorvraag-technieken aangereikt.

Rooster

Maak een selectie

Evenement informatie

Er zijn momenteel geen momenten gepland. Kijk op een later moment nog eens.

Docenten

Vragen over deze cursus?