Selecteer datum

Wil jij investeren in je vaardigheden? Dan hebben wij een zeer voordelig aanbod voor je: de GoodHabitz-bundel. Na een succesvol eerste jaar, zit deze bundel opnieuw in het onderwijsaanbod. Voor een bijzonder kleine prijs neem jij deze bundel af met minstens 143 trainingen. Minstens, omdat er elke maand meer trainingen worden toegevoegd. Aan 65 van deze trainingen hebben wij algemene PE-punten toegekend. Met deze ene bundel kun je dus ook nog eens al je algemene punten voor dit jaar behalen. Ons rest nog maar één vraag: welke soft skills wil jij dit jaar ontwikkelen?

Meer weten over de GoodHabitz-bundel? Vind hier een lijst
met geaccrediteerde cursussen en de ervaring van eerdere gebruikers.

Onderwerpen

Met 143 trainingen kunnen we niet alle onderwerpen belichten. Het aanbod aan onderwerpen is ontzettend breed en varieert van een training over taal, tot hoe vraag je om feedback?. Een kleine greep uit het aanbod:
– Slimmer dan stress
– Timemanagement
– Nu ik!

Leerdoelen

Als beroepsvereniging willen we je niet alleen ondersteunen met fiscale kennis, we willen ook zorgen dat je sociale vaardigheden up-to-date zijn. Met het complete aanbod van GoodHabitz is het mogelijk om verschillende kanten van die vaardigheden bij te schaven. Maar mocht je nou bijvoorbeeld beter Duits willen spreken, dan kan dat ook! Een super breed aanbod om jou te voorzien in de soft skills.

Rooster

Maak een selectie

Evenement informatie

(Start)datum

  • Locatie
  • -Maximaal aantal deelnemers
  • -Beschikbare plaatsen
  • Maaltijd

Docenten

Vragen

Ina van Driel

Ina van Driel

Eugenie Mossou

Eugenie Mossou