Selecteer datum

Een juiste juridische structuur voorkomt fiscale valkuilen én geeft toegang tot fiscale faciliteiten. Deze kennis is onmisbaar in jouw werk als adviseur. In twee sessies leer je alle ins en outs rondom ‘Herstructureren in het mkb’ kennen. Praktisch en toegankelijk!

De online module ‘Herstructureren in het mkb’ behandelt alle fiscale faciliteiten voor aanpassing van een juridische structuur. Wat is de meerwaarde van een heldere structuur? Hoe lever je maatwerk? RB Academy begint bij de basis. Zo zetten we de voor- en nadelen van de verschillende faciliteiten op een rijtje en bekijken we welke routes er zijn. Het doel? Het zo efficiënt en flexibel mogelijk inrichten van een juridische structuur voor bv’s.

Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom vragen we je om, voordat de module start, wat literatuur te bestellen. In de studiewijzer (zie gele vlak rechts) lees je een uitgebreide omschrijving van de lesstof. Ook krijg je drie weken voor de start toegang tot een persoonlijke, digitale leeromgeving. Hier vind je alle voorbereidingsopdrachten terug.

De module maakt onderdeel uit van de beroepsopleiding RB Academy. Zelfstudie en voorbereiding is een vereiste.

Wat ga je leren in de module Herstructureren in het mkb?

  • Herstructureren; hoe doe je dat?
  • Hoe ziet de ideale vennootschapsstructuur eruit?
  • Hoe kom je bij die ideale structuur: via de aandelenfusie, bedrijfsfusie, overdracht binnen een fiscale eenheid of een juridische fusie of splitsing?

Leerdoelen en leerresultaten

Na het volgen van deze module ken je de verschillende faciliteiten en de daar bijhorende voorwaarden. Uiteenlopende herstructureringsfaciliteiten? Jij onderscheidt ze met gemak. Ook weet je nu waar je rekening mee houdt in de communicatie naar klanten, de notaris en de Belastingdienst toe. Schrijf je nu in!

Rooster

Maak een selectie

Evenement informatie

(Start)datum

  • Locatie
  • -Maximaal aantal deelnemers
  • -Beschikbare plaatsen
  • Maaltijd

Docenten

Vragen over deze cursus?