Uit diverse onderzoeken blijkt dat het vinden van een passende financiering voor het MKB steeds uitdagender wordt. Banken kunnen om diverse redenen vaak niet voldoen aan de vraag en daarnaast zijn er in Nederland zogeheten fintech organisaties ontstaan die in dit gat zijn gesprongen.

RB-leden krijgen via hun klanten, de ondernemers in het MKB, te maken met deze uitdagingen.
Om deze reden bieden we Stichting MKB Financiering de ruimte om toe te lichten waarom banken vaak niet aan de vraag kunnen voldoen; welke mogelijkheden er zijn voor het MKB op het gebied van non-bancaire financiering en welke zekerheden deze stichting hierbij biedt.

Dit gratis webinar is een eerste webinar waarin we onze stakeholders ruimte willen bieden om leden te informeren over een relevant thema en ook de rol van de spreker bij dit thema.
Anders dan bij een webinar van onze afdeling Opleidingen & PE, waar wel PE-punten aan zijn verboden, zijn hier de leerdoelen niet afgestemd met Opleidingen B.V. en derhalve ook niet geaccrediteerd.

Kortom: een informatieve webinar waarin de Stichting MKB Financiering voor RB-leden die op de hoogte willen zijn van deze financieringsmogelijkheden.

Maak een selectie

Evenement informatie

(Start)datum

  • Locatie
  • -Maximaal aantal deelnemers
  • -Beschikbare plaatsen
  • Maaltijd

Docenten

Vragen over deze cursus?