Vanochtend rond 09:00 uur hebben we de mijlpaal van 5.000 downloads van onze RB Podcast bereikt! 

Begin juli van dit jaar zijn we begonnen met de herintroductie van onze podcast. Onder leiding van host Sylvester Schenk en co-host/producer Koos Woltjes zijn er ondertussen 26 afleveringen gemaakt en online gezet. In die 26 afleveringen zijn zeer diverse fiscale onderwerpen aan de orde gweest, variërend van de fiscale zegel tot en met de live uitzending op Prinsjesdag en, zeer recent, de fiscale gevolgen van Kerst.

Op de rol voor 2023 staat nog een aflevering over de fiscale gevolgen van Oud & Nieuw, waarin vooral de ondeelbaarheid van het moment (23:59/00:00 uur) aan de orde komt en hoe dat fiscaal zit. Voor 2024 gaan we vol goede moed verder met onze podcasts. We hebben al een planning gemaakt waarin ook een prominente rol voor onze commissies is weggelegd.

Heb je nog nooit een aflevering van de RB Podcast beluisterd? De Kerstvakantie is daar het uitgelezen moment voor! Abonneer je dan ook meteen, dan hoef je nooit meer een aflevering te missen. De RB Podcast is te vinden op de diverse podcastplatforms als Google Podcasts, Spotify en Apple podcasts.  

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten