Het jaar 2024 staat bijna voor de deur. Dit betekent dat veel leden starten met de voorbereidingen voor de aangifteperiode 2023. Om je hierbij te ondersteunen, bieden wij verschillende opties aan. Als eerste de checklist gegevens aangifte inkomstenbelasting 2023. Hiermee kun je de benodigde gegevens en documenten voor de aangifte inkomstenbelasting 2023 opvragen bij je klanten. De checklist gegevens aangifte inkomstenbelasting 2023 is te downloaden in de fiscale modellenbank.

PE-cursussen

Met PE-cursussen om je kennis up-to-date te krijgen over het belastingjaar 2023. Op diverse locaties in het land worden de volgende PE-cursussen gegeven:

·        Aangifte inkomstenbelasting 2023 – particulier;

·        Aangifte inkomstenbelasting 2023 – ondernemer;

·        Aangifte vennootschapsbelasting 2023.

Mis deze unieke kans niet om volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de komende aangifteperiode. Bovendien, als kers op de taart, verdien je waardevolle PE-punten door deel te nemen! Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

Fiscaal en meer

Daarnaast is Fiscaal en meer als online kennisbank een prima ondersteuning voor de komende aangifteperiode. Fiscaal en meer is een online kennisbank die je ondersteunt in je dagelijkse praktijk. Je vindt hier modellen, praktische tools en heel veel actueel nieuws.

Wil je eerst meer leren over deze online kennisbank? Meld je dan aan voor de Digitale informatiesessie over ‘Fiscaal en meer’ op dinsdag 9 januari 2024. Onze collega’s geven je dan een tour door de omgeving en laten je zien hoe je de kennisbank kunt gebruiken.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten