Onderzoek wijst uit dat we niet gelukkig worden van rijkdom en roem en in ons achterhoofd weten we dat natuurlijk. Toch zijn er nog genoeg mensen die deze antwoorden geven op de vraag ‘wat zou jou gelukkig maken?’. Rijkdom en roem kunnen we onder de leefomstandigheden scharen en laten die nou maar voor 10% je geluk bepalen. 50% zit in je genen en de overige 40% zit in jouw doelbewuste acties.

“Vraag niet wat de wereld nodig heeft. Vraag wat jou tot leven doet komen. En ga dat doen. Want wat de wereld nodig heeft, zijn mensen die tot leven komen”. Een mooie quote van de Amerikaanse filosoof Howard Thurman, die terugkomt in de GoodHabitz training ‘Doen waar je blij van wordt’. En dat lijkt makkelijk -gewoon gaan doen wat je leuk vindt-, maar in het dagelijkse leven blijkt dat toch wat ingewikkelder. De GoodHabitz training geeft je veel tips en handvatten om toch die stap te maken naar dat ‘leukere leven’. En natuurlijk, iedereen heeft ook taken waarvan je niet simpelweg kunt zeggen: ‘dat doe ik niet, want dat vind ik niet leuk’. Ook daar gaat de training op in.

In een fijne afwisseling van tekst, voorbeelden en filmpjes laat deze training je zien dat geluk vooral bij jezelf begint. Je krijgt onder andere twaalf strategieën om geluk te realiseren, wordt aan het denken gezet over de Big Five of Life en krijgt de vraag voorgeschoteld: ‘waar word jij blij van?’.

Een van de tips uit de training: begin klein. Start met dat ene boek dat je al zo lang wilt lezen, kijk een leuke film met je gezin of ga uit eten bij je lievelingsrestaurant.

Wil jij weten welke tips nog meer gegeven worden? Deze training is onderdeel van de GoodHabitz-bundel. Heb je die nog niet aangeschaft? Doe dit vandaag nog! Dan kun je tot het einde van het jaar deze training (of nog 142 andere) volgen voor de bundelprijs van slecht € 195.

Ben je benieuwd hoe andere leden de GoodHabitz-bundel ervaren? Lees hier enkele ervaringen.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten