Heb jij klanten die geraakt zijn door de Brexit? Informeer hen dan over het EU-Handelsprogramma van de RVO.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert, in opdracht van het ministerie van EZK, het EU-Handelsprogramma voor Nederlandse ondernemers die getroffen zijn door Brexit.
Met dit programma ondersteunt RVO ondernemers die zich willen oriënteren op nieuwe internationale marktkansen en stappen willen zetten in het realiseren van internationale groei. Deelname aan het EU-Handelsprogramma is kosteloos en de drempel om deel te nemen is niet hoog. Ondernemers moeten door middel van documenten kunnen aantonen dat zij al vóór Brexit verkochten in het VK, dat zij door Brexit omzetverlies hebben geleden en/of consequenties ervaren van handelsbelemmeringen zoals invoermaatregelen.

Het programma biedt onder andere e-learnings die de ondernemers of hun medewerkers op elk gewenst moment kunnen volgen, exclusieve trainingen, maatwerk advies en marktverkenningen, (deelname aan) handelsmissies en bezoeken of deelname aan (internationale) beurzen. Het programma is vraaggestuurd, dus deelnemers krijgen ook alle ruimte om hun eigen sectoren, potentiele afzetmarkten en interesses in te brengen.

Meer informatie kun je vinden op de website waar ondernemers zich ook kunnen zich kunnen registreren voor deelname aan het programma.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten