Alfa, ABAB en Adbeco staan in de top 5 van de MT 1000-lijst in de categorie fiscaal advies. De MT 1000 is een uitgave van MT/Sprout waarin zakelijke beslissers hun dienstverleners waarderen.
Alfa is als beste fiscaal dienstverlener gekozen, gevolgd door ABAB en Adbeco sluit de top vijf af. Wat een prachtige prestatie! Uiteraard zijn wij benieuwd – wat is het geheim van de smid en wat kunnen we leren van de nummer 1? We vroegen Marco Vermin van Alfa om een reactie:

“Wij kijken waar de echte klantbehoefte ligt. Dat doen we in de volle breedte met een multidisciplinair team van accountants, fiscalisten en juristen. We starten vanuit een strategisch plan en vanuit dat plan kijken we samen met de klant verder naar de toekomst van zijn onderneming. Waar wil je over vijf jaar staan? De volgende vraag is hoe we daar gaan komen, we werken er samen met de klant naar toe. Uiteraard komen er ook vaak persoonlijke vragen bij kijken. Wij hebben daarin een holistische benadering en ik denk dat daarin onze kracht schuilt.”

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten