Sinds april bieden we via ons ledenvoordeel een abonnement op Fiscaal en meer aan. In plaats van € 1.495 betaal je als RB-lid slecht € 295, en als RB-bekende € 995. Een enorm prijsvoordeel voor beide groepen!

Voor degene die nog meer over het product willen weten voordat ze een abonnement aanschaffen, organiseren we maandelijks een digitale informatiesessie. Naast de ‘live’ sessies is er sinds deze zomer ook een opgenomen sessie terug te kijken.

Dan bleef er eigenlijk nog één vraag open: hoe bevalt het abonnement? Wij hebben enkele leden benaderd en hen gevraagd naar hun ervaringen. Als eerste aan het woord: Jan Gerritsen Mulkes. Dit vindt hij van Fiscaal en meer.

“Wij maken op kantoor onder andere al gebruik van Nextens Naslag en Kluwer Navigator als kennisbanken. Toen het RB Fiscaal en meer aanbood voor een mooie prijs was dat een goede kans om dat programma te proberen. Het is simpel en daardoor gebruiksvriendelijk opgezet, zeker voor thematisch gebruik.

De kant en klare modellen schelen ons veel werk en de teksten die je eruit haalt zijn ook voor de klant begrijpelijk geschreven. Doordat er bij alle downloads vermeld staat wanneer deze als laatst een update hebben gehad, weet je precies welke download up-to-date is voor jouw dossier. En dat alles makkelijk aan onze digitale dossiers toe te voegen is, is heel mooi meegenomen.

Ik zou Fiscaal en meer zeker aanraden aan collega RB’s. Dergelijke bronnen zijn altijd handig om te gebruiken.”

Maak jij nog geen gebruik van Fiscaal en meer, maar is jouw interesse gewekt? Bestel jouw abonnement vandaag nog! Of schrijf je in voor een informatiesessie voor nog nét wat meer informatie.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten