Sinds april 2021 bieden we via ons ledenvoordeel een abonnement op Fiscaal en meer aan. In plaats van € 1.495 betaal je als RB-lid slecht € 295, en als RB-bekende € 995. Een enorm prijsvoordeel voor beide groepen!

Voor degene die nog meer over het product willen weten voordat ze een abonnement aanschaffen, organiseren we maandelijks een digitale informatiesessie. Naast de ‘live’ sessies is er sinds de zomer ook een opgenomen sessie terug te kijken.

Dan bleef er eigenlijk nog één vraag open: hoe bevalt het abonnement? Wij hebben enkele leden benaderd en hen gevraagd naar hun ervaringen. Ook Barbara Rijskamp vertelt je graag hoe zij het ervaart.

“Ik werkte hiervoor met Fiscaal Totaal, maar dat pakket is de laatste tijd erg veranderd en was daardoor de hogere prijs niet meer waard. Met de aanbieding vanuit het RB ben ik daarom overgestapt op Fiscaal en meer.

Fiscaal Totaal heeft meer diepgang dan Fiscaal en meer, maar het programma biedt me tot nu toe alles wat ik nodig heb. Als ik vragen krijg vanuit klanten kan ik de antwoorden vrijwel altijd vinden. Daarnaast weet je net als je klanten dat Sdu, als afzender, staat voor kwaliteit. Je hoeft het niet nog eens te controleren. Dus als praktisch hulpmiddel is dit pakket ideaal. Het helpt je bij de vraag ‘hoe zat het ook alweer?’.

Soms duurt het inloggen iets langer en een tekst kopiëren en plakken werkt met een tussenstap via je dossiers in Fiscaal en meer.

Wat mij betreft zitten er dus nog wat verbeterpunten aan het pakket, maar voor deze prijs zou ik het van harte willen aanbevelen. Ook voor eenpitters is wat het pakket biedt echt de prijs waard.”

Maak jij nog geen gebruik van Fiscaal en meer, maar is jouw interesse gewekt? Bestel jouw abonnement vandaag nog! Of schrijf je in voor een informatiesessie voor nog nét wat meer informatie.

Bestel hier je bundel of vind meer informatie

Meld je aan voor één van onze informatiesessies

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten