Het programma Tax & technology, dat samen met de VU is opgezet, bestaat uit vijf onderwerpen die zowel via een basis- als verdiepingsmodule worden aangeboden. We zijn op 11 februari van start gegaan met de eerste basismodule ‘Belastingrecht & tech’, volgden op 18 februari met de tweede basismodule ‘Fiscale software’ en kijken inmiddels uit naar de derde basismodule ‘Statistiek en kunstmatige intelligentie’. Deze staat voor vrijdag a.s. gepland.

Een kritische blik
Deze module gaat niet zozeer in op de werking van statistiek en het uitvoeren van een onderzoek, maar juist op het verwerken van een onderzoek en het kritisch beoordelen van conclusies. Hier worden namelijk vaak fouten in gemaakt, waardoor conclusies worden getrokken die helemaal niet kloppen met de onderzoeksresultaten. Tijdens deze module leer je kritisch te kijken en fouten te herkennen.

De best scorende module
De modules uit het programma Tax & technology zijn een afgeleide van het Masterprogramma aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Deelnemers aan dit programma vonden de module statistiek één van de beste modules. Ook uit de evaluatie van de eerste module blijkt dit onderwerp populair. We raden je dan ook zeker aan om je aan te melden voor aanstaande vrijdag.

Meld je direct aan!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten