De inschrijvingen voor de Algemene Ledenvergadering met aansluitend het fiscaal congres in NBC Congrescentrum Nieuwegein zijn – voor leden van het RB – nu officieel geopend! 

Het RB nodigt al haar leden op vrijdag 28 juni uit voor een inspirerende dag vol kennisdeling en netwerken tijdens onze ALV  en fiscale congresmiddag met als thema: ‘Box Talk: Vermogen en Belastingen’. Kom ons vergezellen in het geheel vernieuwde en uitstekend bereikbare NBC Congrescentrum, waar deelnemers een geweldige dag te wachten staat! Natuurlijk kun je ook digitaal deelnemen.

‘Box Talk’ met een special guest

Tijdens het fiscaal congres (start 13.30 uur) worden alle actualiteiten rondom vermogen en belastingheffing ruimschoots belicht door inspirerende sprekers. Van belastingheffing in box 1, 2 en 3 tot de complexe aspecten van schenk- en erfbelasting. Met uiteraard ook oog voor de toekomst – discussies over de mogelijke herinvoering van vermogensbelasting. Bovendien verwelkomen we een special guest en sluiten we de dag af met een knallende uitsmijter; dit wil je absoluut niet missen!

Welkom: een introducé

Dit jaar bieden we leden de mogelijkheid om ook een introducé uit te nodigen voor ons fiscaal congres. Lees hier meer informatie en meld je alvast aan!

 Meld je aan 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten