Een mooie aanvulling van dit jaar op ons onderwijsaanbod is de GoodHabitz-bundel. Een pakket met 143 vaardigheidstrainingen, dat je als RB-lid voor slecht € 195 afneemt, en waar je vervolgens tot eind december onbeperkt gebruik van kan maken.

Goeie deal toch? Dat vinden wij niet alleen, en leden maken er dan ook enthousiast gebruik van. Leuk om te zien is dat de top 10 van populaire trainingen wisselt. In augustus deelden we al een overzicht. We zijn inmiddels vijf weken later en er heeft zich een nieuwe top 10 gevormd. Sommige populaire trainingen zijn populair gebleven of hebben aan populariteit gewonnen, en daarnaast hebben we een paar nieuwkomers in deze top 10 van september. Deze scores lees je achter de trainingen.

  1. Snellezen (+1)
  2. Timemanagement (+5)
  3. Gedragsverandering (-2)
  4. Kritisch denken (NIEUW)
  5. Nu ik! (-1)
  6. Het 80/20 principe (-1)
  7. Slimmer dan stress (+2)
  8. Persoonlijk leiderschap (-5)
  9. Klantgerichtheid (NIEUW)
  10. Ban de burn-out (NIEUW)

Voel je je geïnspireerd of ben je nieuwsgierig geworden? Ga direct naar de website en bekijk welke trainingen je allemaal voor het einde van het jaar wil volgen. Maak je nog geen gebruik van de GoodHabitz-bundel? Bestel hem meteen en profiteer nog ruim drie maanden van het uitgebreide aanbod.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten