De derde editie van Het Register is uit! Met een voorwoord van Mr. Wil Vennix, die een lans breekt voor ‘gezamenlijke, informele bijeenkomsten voor adviseurs en inspecteurs’.

In het artikel ‘Renteperikelen bij overlijden en het Waarderingsbesluit’, gaat Mr. Dick Leeuw in op de regels voor renteafspreken en de keuzes die er zijn. Ook is er een artikel over de houdbaarheid van de villabelasting. Net als een verslag van het CFE symposium in Brussel. Verder aandacht voor onder meer: de aftrekbaarheid van (bemiddelings)kosten bij een vrijkomende lijfrente. En: de algemene voorlichtingsinformatie van de Belastingdienst, mag je als burger hierop vertrouwen? In gesprek met Tirza Cramwinckel; zij  promoveerde op dit onderwerp en ontving hiervoor de Stevensprijs. 

In het verenigingsnieuws een leuk interview met scheidend vicevoorzitter Chantal Moelands, artikelen over de uitbreiding van incompany traingen en er is een pagina ingeruimd voor de PE-zomeractie, ‘Leren in zomersferen’, met aantrekkelijk geprijsde webinars en e-learnings. Bekijk ook het gratis webinar, dat inzoomt op ‘De ondernemer/DGA op vakantie’.

Veel leesplezier gewenst!

 Naar het magazine online 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten