Tax technology is hét onderwijsthema van 2022. Het is ons doel dan ook om te zorgen voor een zo divers mogelijk aanbod. Dat organiseren we enerzijds zelf, en anderzijds informeren we je ook graag over geaccrediteerde cursussen van collega-aanbieders.

Eigen aanbod uitgebreid
Ons aanbod ging van start met het laagdrempelige e-learningtraject ‘Digitale transformatie en tax technology voor de fiscalist’, opgezet in samenwerking met Wolters Kluwer en I.AMDIGITAL. Het is perfect voor de beginner in tax technology, om kennis te maken met de digitale wereld. Ander leuk feitje is dat dit programma het meest voordelige programma is wanneer je kijkt naar de prijs en het aantal te behalen PE-punten.

Het tweede programma dat is toegevoegd is ‘Tax & technology’, opgezet met de Vrije Universiteit van Amsterdam. Dit programma bestaat uit diverse onderdelen die los afgenomen kunnen worden, zowel op basis- als verdiepingsniveau. Het is dus aan jou in welke onderwerpen je wil investeren. Verdiepen in alle vijf is hartstikke interessant, maar hoeft uiteraard niet.

Onze nieuwste twee toevoegingen zijn korte webinars, elk twee PE-punten waard.

  • Inleiding Belastingcontrole – steekproefonderzoek behandelt het boekenonderzoek van de Belastingdienst.
  • Inleiding Tax Monitoring met data-analyse en steekproeven behandelt het Tax Monitoringsonderzoek en duikt in de theorie en praktijk van data-analyse en steekproeven.

Compleet aanbod
Om je op de hoogte te houden van het aanbod, zowel van onszelf als externe aanbieders, hebben we een pagina ingericht met een totaaloverzicht. Deze vind je hier.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten