De bijna 2,5 uur durende live uitzending die we afgelopen Prinsjesdag via ons YouTube kanaal uitgezonden hebben is opgeknipt in 4 losse podcastafleveringen. Op die manier kun je op een snelle manier, zonder de hele uitzending te hoeven volgen, snel die informatie tot je nemen die voor jou of je klanten van belang is.

Hieronder de links naar de 4 aparte podcasts met een korte omschrijving van de inhoud:

RB Podcast Live Prinsjesdag 2023-1: Leo Stevens & Wil Vennix over bestaanszekerheid en het MKB-verdienvermogen
Leo Stevens (RB-erelid en emeritus hoogleraar fiscale economie aan de Erasmus Universiteit) en Wil Vennix (oud RB-voorzitter, RB-erelid en partner bij De Beer Accountants en belastingadviseurs) staan op Prinsjesdag stil bij de ontwikkelingen rondom de bestaanszekerheid van burgers en het verdienvermogen van het MKB.

RB Podcast Live Prinsjesdag 2023-2: Heleen Elbert & Jan Paul de Bruin over auto-fiscaliteit en BOX 3
Fiscaal jurist Heleen Elbert – specialist Autobelastingen – en Jan Paul de Bruin – fiscalist bij Grant Thornton – staan op Prinsjesdag stil bij de afnemende verkoop van elektrische auto’s en bij de laatste ontwikkelingen binnen het BOX 3 dossier.

RB Podcast Live Prinsjesdag 2023-3: RB-experts Arjan Knol en Dick Roemeling met de ‘hard core’ fiscale informatie
Prinsjesdag 2023 kan niet zonder de ‘hard core’ fiscale informatie van het RB Bureau vaktechniek. In deze aflevering van bijna een uur behandelen Arjan Knol en Dick Roemeling de belangrijkste zaken die zij in de Prinsjesdag stukken hebben aangetroffen.

RB Podcast Live Prinsjesdag 2023-4: Vincent de Jong & Ralph Rijnders met hun afdronk van Prinsjesdag
De afdronk van Prinsjesdag 2023 uit de mond van RB-voorzitter Vincent de Jong en RB-directeur Ralph Rijnders. Wat viel op en wat viel tegen?

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten