Twee weken geleden publiceerde het RB de RB-special: Eindejaarstips 2023. Hiermee kun je je klanten voor 2024 nog extra adviseren over fiscale zaken. Bijvoorbeeld over de eenmalige willekeurige afschrijving in 2023, de verhoging van onbelaste reiskostenvergoeding in 2023 en 2024 of het tweeschijventarief aanmerkelijk belang in 2024. Of wil je hen tips geven over de verruimde lijfrenteaftrek of excessief lenen bij de eigen vennootschap? De RB-special Eindejaarstips 2023 heeft drietal tekstuele verduidelijkingen ondergaan en deze aangepaste versie vind je het dossier Prinsjesdag van het Fiscaal Kenniscentrum.

Vandaag publiceert het RB een Engelstalige versie van de RB-special: Eindejaarstips 2023. Hiermee kan je buitenlandse klanten ook voorzien van fiscale handvatten en mogelijkheden om nog in 2023 (fiscale) voordelen te bereiken! Je kunt deze publicatie uitprinten, maar nog eenvoudiger is het gebruik van de digitale versie. Via de inhoudsopgave kun je namelijk rechtstreeks doorklikken naar het onderwerp waar jouw interesse naar uitgaat.

 

Deel jouw kennis met je klanten

Het volledige document, of een gedeelte hiervan, kun je doorsturen naar jouw klanten. Vergeet hierbij uiteraard niet de bronvermelding. Wijs ze hierbij vooral op het gemak van het digitale document.

De Engelstalige versie van de RB-special vind je in het dossier Prinsjesdag van het Fiscaal Kenniscentrum.

 

PE-cursus Eindejaarstips

Ontdek nu alles om je klanten voor te bereiden voor het jaar 2024 in ons interessante Eindejaarstips – webinar. Let op: je hebt de mogelijkheid om dit waardevolle webinar terug te kijken tot en met 31 december 2023. Mis deze unieke kans niet waardoor jij je klanten voor het einde van het jaar waardevolle tips en adviezen kunt geven. Bovendien, als kers op de taart, verdien je waardevolle PE-punten door deel te nemen! Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

 Eindejaarstips – webinar 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten