De blik op de toekomst is belangrijk voor het Register Belastingadviseurs maar ook voor de individuele RB. Het vak verandert en om daarop voorbereid te zijn is onder meer de visiegroep RB 2030 actief. Vanuit deze groep kijken we niet alleen naar fiscale kennis, maar juist ook naar vaardigheden. Want een klant goed kunnen adviseren wordt steeds belangrijker.

In dat kader is onze vereniging een samenwerking aangegaan met GoodHabitz. Deze organisatie is expert op het gebied van online educatie. De trainingen zijn opgezet volgens een uniek didactisch model. Bovendien zijn ze behapbaar, inspirerend en vooral heel leuk om te volgen. Vanaf nu is ons PE-aanbod uitgebreid met de GoodHabitz-bundel. Dit is een pakket met 143 verschillende online vaardigheidstrainingen. Aan 61 van deze trainingen zijn algemene PE-punten toegewezen, waardoor je met deze ene bundel al je algemene punten voor dit jaar kunt halen.

De bundel is zowel voor leden als niet-lid fiscalisten af te nemen. Voor slechts € 195 (ledenprijs) of €225 exclusief btw heb jij tot en met 31 december 2021 onbeperkt toegang tot alle GoodHabitz-trainingen binnen de bundel. Hoe eerder je koopt, hoe langer je de kans hebt om trainingen te volgen. Wacht daarom niet langer en bestel snel!

Bestel hier de GoodHabitz-bundel

Wil je meer informatie over de bundel, of wil je weten aan welke trainingen PE-punten gekoppeld zijn? Klik dan hier.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten