Als belastingadviseur heb je te maken met veel verschillende klanten en dito trajecten. Het gaat in ons beroep niet alleen om de cijfers, maar ook om het contact! Hoe goed kén jij de klant? Kun jij zijn vraag doorgronden en creatief benaderen, is er een vertrouwensband?

In tegenstelling tot ‘hard skills’ die vooral inzoomen op technische kwaliteiten, omvatten soft skills jouw persoonlijkheid en de manier waarop je met andere mensen omgaat, van klant tot collega. Heb je een luisterend oor, is het met jou fijn sparren en samenwerken? Je begrijpt: met soft skills heb je veel te winnen! Daarom besteedt het RB er graag aandacht aan, met een uniek aanbod voor persoonlijke groei. En of je nu een starter bent of al een ervaren adviseur; er is altijd een meerwaarde.

Aanbod Artra

De volgende Artra-cursussen starten in mei en zijn speciaal ontwikkeld voor het RB, maar toegankelijk voor elke belastingadviseur. *Leden van het RB kunnen tegen een mooie korting deelnemen!

Carrousel training vaardigheden 24-05-24 | 9.30 – 16.30 | Utrecht BCN

Deze dag leer je onder andere over vaardigheden als overtuigen, netwerken en meer. Waarbij je ook oefent met diverse situaties. De dag kent een verfrissende carrousel-opzet met 4 verschillende workshops van elk 1,5 uur.

 Bekijk de cursus  

 

Leadership basics 17-05-2024 / 9.30 – 16.30 Van der Valk Vianen

Je wordt leidinggevende of hebt uitzicht op die rol… Een team aansturen betekent vooruitkijken, plannen maken en hierin jouw team motiveren. Hoe pak je dat aan?

 Bekijk de cursus 

 

Ook met ons GoodHabitz-aanbod kun je diverse soft skills ontwikkelen en bijschaven. Aan 65 van de 143 trainingen uit deze bundel zijn bovendien algemene PE-punten gekoppeld.

 Bekijk het aanbod 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten