Na een eerste succesvolle pilotsessie van het virtuele VTO, zal 24 april van 16.00 – 17.30 uur een tweede pilotsessie plaatsvinden. Aanmelden is nu mogelijk!

Uitkomsten enquêtes

Uit de enquêtes na de eerste pilotsessie van het virtuele VTO kwam een positief beeld naar voren. Enkele uitspraken van de deelnemers: ‘Een leukere manier van nascholing dan passief webinars volgen’, ‘Informatie-uitwisseling zonder reistijd met mede RB’ers; erg nuttig’, ‘Verdieping vakinhoudelijke kennis’. Op de vraag óf de deelnemers opnieuw zouden deelnemen aan een virtuele VTO-sessie gaf 86% aan ‘zeer zeker’ en 14% ‘waarschijnlijk wel’. En op de vraag óf de deelnemers de virtuele VTO-sessie aan anderen aanbevelen antwoordde 71% ‘zeer zeker’ en 29% ‘waarschijnlijk wel’. Al met al dus voor herhaling vatbaar.

Tweede pilotsessie

Op woensdag 24 april 2024 zal een tweede pilotsessie van het virtuele VTO plaatsvinden van 16.00 – 17.30 uur. Vanwege het interactieve karakter van de virtuele VTO-sessies kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Ook deze tweede pilotsessie is kosteloos. Echter, bedenk wel dat als je je aanmeldt, wij ook rekenen op jouw online aanwezigheid. 

Omdat wij het belangrijk vinden om ons idee nogmaals uit te testen wordt deelname van RB-leden zeer op prijs gesteld. De tweede pilotsessie eindigt met een korte enquête. *Aan deelname wordt 1,5 PE toegekend.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan de tweede pilotsessie, schrijf je dan tijdig in want vol = vol. De inschrijftermijn eindigt op woensdag 17 april 2024. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar: vaktechniek@rb.nl met je naam en lidnummer.

 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten