Zo’n twee maanden geleden hebben we de GoodHabitz-bundel aan ons onderwijsaanbod toegevoegd. Voor slechts € 195 (ledenprijs) of € 225 exclusief btw haal je een vaardighedenpakket met 143 online trainingen in huis, waar je tot het einde van het jaar onbeperkt gebruik van kunt maken.

Wij vinden het leuk om te zien dat leden hier enthousiast gebruik van maken. In een vorig bericht lieten we al weten welke 10 trainingen op dit moment het populairst zijn. Maar we waren ook heel benieuwd naar de gebruikerservaringen en eventuele tips. Daarom hebben we enkele gebruikers benaderd en kort geïnterviewd.

Allereerst het woord aan RB-lid Anke van den Berg. Dit zegt zij over de GoodHabitz-bundel:

“Ik heb de GoodHabitz-bundel aangeschaft omdat ik vind dat het goed is om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast zijn er veel trainingen inbegrepen waar je PE-punten voor ontvangt, dus dat is mooi meegenomen. De bundel voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Er wordt een grote diversiteit aan trainingen aangeboden. Deze zijn leuk vormgegeven, zijn kort en praktisch en thuis volgens je eigen planning te volgen. Door de afwisseling van tekst, video’s en quizvragen is het leuk om de trainingen met deze vernieuwende manier van leren te volgen.

Mijn tip voor andere leden is de training ‘Kritisch denken’. Vanuit mijn achtergrond in de filosofie is dat al een interesse van mij, maar de training leert je op een speelse manier je denkfouten te herkennen. Je leert sneller vragen te stellen in bepaalde situaties ten opzichte van je erbij neerleggen dat iets is zoals het is.

Zou ik leden aanraden om de bundel aan te schaffen? Zeker! Het is een leuke, efficiënte en betaalbare manier om je vaardigheden te ontwikkelen en daarmee je PE-punten te halen.”

Maak jij nog geen gebruik van de bundel, maar ben je nu heel nieuwsgierig geworden?

Bestel hem direct!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten