Vanaf 1 oktober 2021 moeten ondernemers weer op tijd voldoen aan hun nieuwe betalingsverplichtingen. De Belastingdienst organiseert op 4 november 2021 (van 19.00 uur tot 21.00 uur) een webinar over invorderingen. In dit webinar krijg je de meest actuele informatie over de invordering en kan je online vragen stellen aan de spreker.

De spreker van het webinar is Jasper Graaff, voorzitter van de Kennisgroep Invordering en Civiel Recht. Hij praat je tijdens het webinar bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van uitstel van betaling en kwijtschelding van belastingen. Ook gaat hij in op het opstarten van de dwanginvordering voor ondernemers die geen uitstel van betaling hebben, maar wel een openstaande belastingschuld.

Je kunt je hier aanmelden voor dit webinar. Na de aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met een link naar het webinar. Voor deelname kan je een ‘Certificaat van deelname’ ontvangen voor de PE-punten. Bij het invullen van de enquête na afloop van het webinar kan je aangeven of je dit certificaat wilt ontvangen.

Let op! Voorwaarde voor het ontvangen van het ‘Certificaat van deelname’ is dat je minimaal 80% van de tijd bent ingelogd en de enquête hebt ingevuld. Dit wordt bepaald op basis van de tijd van inloggen en het afsluiten van de webbrowser. Als je het webinar niet live volgt, ontvang je geen certificaat.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten