Onderwijsprogramma ‘Digitale transformatie voor de fiscalist’

In een snel evoluerende wereld speelt de opkomst van kunstmatige intelligentie, onder andere de generatieve AI-tool ChatGPT, een grote rol. Kunstmatige intelligentie heeft zich inmiddels bewezen als waardevol instrument voor het optimaliseren en digitaliseren van diverse bedrijfsprocessen. Ook in de fiscaliteit heeft dit een revolutie teweeggebracht door professionals in staat te stellen diverse taken te automatiseren en nieuwe mogelijkheden te creëren voor het verlenen van hoogwaardige diensten aan klanten.

Het onderwijsprogramma Digitale transformatie voor de fiscalist opent de deur naar gemak, bevrijd je van tijdrovende taken en geeft jou een onderscheidende voorsprong op anderen. Op welke manier kunnen AI-technologieën bijdragen aan het belastingadviesvak, en hoe kan jij hier profijt van hebben? Leer tijdens dit laagdrempelige onderwijstraject, in samenwerking met I.AMDIGITAL en Wolters Kluwer, hoe je met behulp van AI-technologieën het beste uit jezelf als belastingadviseur haalt en maak kennis met de technologische ontwikkelingen in de fiscale adviespraktijk.

Ben jij er klaar voor om je onder te dompelen in deze digitale transitie? De startdatum van de eerste ronde is 20 september al. Leer meer over dit programma, en bekijk de andere startdata.

Bekijk meer

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten